Pasta Pesto

IMG_1915

Ingrediënten (2 personen):

  • 125 gram penne
  • 175 gram snoeptomaatjes
  • 125 gram mozzarella
  • 75 gram geraspte jonge kaas
  • 40 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • verse basilicum, fijn gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blokje groentebouillon
  • 4 eetlepels pesto
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding:

  1. Kook de pasta met het groentebouillonblokje
  2. Halveer de tomaatjes, snijd de mozzarella in bokjes en snijd de knoflook fijn
  3. Verhit de olijfolie in een wok(pan) en voeg de tomaatjes en de knoflook en bak deze
  4. Laat het geheel vervolgens 5 minuten op laag vuur zachtjes koken
  5. Voeg de blokjesmozzarella, de geraspte jonge kaas, de geraspte Parmezaanse kaas en de pesto toe
  6. Voeg, als de kaas begint te smelten, de gekookte pasta toe, breng op smaak met peper en zout en voeg tot slot de fijn gehakte basilicum toe.

IMG_1917

Verdeel de pasta over 2 borden.

IMG_1918

Buon appetito!

Dit bericht werd geplaatst in Italiaans en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.