Ingrediënten (2 personen):
- 250 gram wokgarnalen
- pakje mihoen
- 400 gram Oosterse wokgroente
- 1-2 rode pepers
- 1-2 tenen knoflook
- visolie
- sesamolie
- zonnebloemolie
- Chinese sojasaus
- gemberpoeder
Bereiding:
Snijd de ui, de rode pepers en de knoflook fijn en fruit deze in een beetjes
Voeg nu het groentepakket toe en laat even op een hoog vuur garen. Voeg vervolgens de kruiden en olie toe.
Laat de mihoen een paar minuten in heet water staan (zie verpakking) en laat deze vervolgens uitlekken.
Voeg nu de garnalen toe en schep regelmatig om.
Voeg nu de uitgelekte mihoen toe, schep goed om en laat even op hoog vuur staan.
Vind ik leuk:
Like Laden...
Gerelateerd
Dit bericht werd geplaatst in
Aziatisch en getagged met
garnalen,
Mihoen. Maak dit favoriet
permalink.