Draadjesvlees

IMG_4287

Ingrediënten:

  • 300-400 gram riblappen
  • 1 ui, in stukken gesneden
  • 6 pruim tomaatjes
  • 1-2 gedroogde rode pepertjes
  • ketjap manis
  • vleeskruiden
  • peper en zout
  • boter

Bereiding:

Smeer het vlees in met de vleeskruiden, peper en zout. Neem een snelkookpan en bak het vlees bruin aan in de boter.

IMG_4288

Voeg ui, tomaat en gedroogde rode pepertjes toe.

IMG_4296

Blus, als het vlees bruin is, met een flinke scheut ketjap en voeg vervolgens water toe, tot het vlees bijna onder staat.

Laat daarna op een laag vuur ongeveer 45 minuten garen.

IMG_4300

Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.