Pasta met zalm

IMG_4241

Bereidingstijd:

10-20 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • verse knoflook
  • vers gemalen peper
  • 4 lente uitjes
  • bakje Cherry tomaatjes
  • Boursin cuisine
  • basilicum
  • tijm
  • 200 gram gerookte zalm
  • glaasje witte wijn
  • olijfolie

Voorbereiding:

Was de lente uitjes en snijd ze vervolgens in ringetjes. Ontvel de knoflook en snijd deze in hele dunne plakjes. Snijd vervolgens de zalm in kleine stukjes.

IMG_4242 IMG_4244

Halveer de Cherry tomaatjes.

IMG_4247

Bereiding:

Verwarm een paar eetlepels olijfolie en laat daar de knoflook en de lente uitjes zachtjes in bakken.

IMG_4245

Na een minuut of 5 kan de zalm erbij.

IMG_4246

Na wederom 5 minuten kunnen de gehalveerde Cherry tomaatjes erbij. Laat deze een minuut of 5 meebakken.

IMG_4248 IMG_4249

Voeg een flinke scheut witte wijn toe en vervolgens de Boursin cuisine toe en laat zachtjes doorwarmen.

IMG_4250 IMG_4251

Voeg vervolgens de basilicum toe en breng op smaak met tijm en versgemalen peper.

IMG_4252

Eet het met verse tagliatelle of gewoon met spaghetti.

IMG_4254

IMG_4255

Wijnsuggestie: Pinot Grigio.

Bron: Marijke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s