Witlof in bladerdeeg

IMG_2606  
IMG_2596  

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 pond witlof
  • kaas
  • rauwe ham
  • ei
  • bladerdeeg

Voorbereiding:

Spoel de witlof af en haal het hart er uit. Zet vervolgens op met water en zout en kook beetgaar. Laat daarna goed uitlekken en afkoelen.

IMG_2597  

Bereiding:

Snijd vervolgens de stronken op gewenste dikte en snijd plakjes bladerdeeg op maat. Omwikkel vervolgens een stronkje witlof met kaas en rol daarna in plakje rauwe ham

IMG_2598 IMG_2599

Rol het bladerdeeg met een kleiner roller uit en wikkel de witlof met ham en kaas in het bladerdeeg.

IMG_2600 IMG_2601

Leg de stronkjes in bladerdeeg op een bakplaat en bestrijk het bladerdeeg met ei. Bak op een temperatuur van 175 graden C. in 20-25 minuten goudgeel.

IMG_2603 IMG_2604
IMG_2606  
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Witlof in bladerdeeg

  1. Pingback: Kookblog, Blog Marokko 2014, Crematie, Uitgezaaide borstkanker | Dvdguy's Blog

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.