Ingrediënten voor 2 personen:
- 1 pond witlof
- kaas
- rauwe ham
- ei
- bladerdeeg
Voorbereiding:
Spoel de witlof af en haal het hart er uit. Zet vervolgens op met water en zout en kook beetgaar. Laat daarna goed uitlekken en afkoelen.
Bereiding:
Snijd vervolgens de stronken op gewenste dikte en snijd plakjes bladerdeeg op maat. Omwikkel vervolgens een stronkje witlof met kaas en rol daarna in plakje rauwe ham
Rol het bladerdeeg met een kleiner roller uit en wikkel de witlof met ham en kaas in het bladerdeeg.
Leg de stronkjes in bladerdeeg op een bakplaat en bestrijk het bladerdeeg met ei. Bak op een temperatuur van 175 graden C. in 20-25 minuten goudgeel.
Vind ik leuk:
Like Laden...
Gerelateerd
Dit bericht werd geplaatst in
Overigen en getagged met
Bladerdeeg,
Kaas,
Rauwe ham,
Witlof. Maak dit favoriet
permalink.
Pingback: Kookblog, Blog Marokko 2014, Crematie, Uitgezaaide borstkanker | Dvdguy's Blog