Herfstpasta

IMG_0368

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 3 plakjes pancetta
  • 1 sjalotje
  • 4 gedroogde tomaten
  • 200 gram trostomaatjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 el pesto
  • 3-4 champignons in dunne plakjes
  • 2 el Boursin Culinair
  • 1 gedroogd pepertje
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding:

  • Snijd de pancetta fijn en snipper het sjalotje
  • Doe de olie in de pan en bak het sjalotje met de gesneden pancetta, pers de knoflook er boven en voeg de pesto toe
  • Voeg het gedroogde pepertje, de Italiaanse kruiden en naar smaak peper en zout toe
  • Snijd de gedroogde tomaten in dunne reepjes en voeg met de gesneden champignons toe
  • Halveer de trostomaatjes en voeg toe en roer op hoog vuur goed door elkaar
  • Voeg nu de Boursin Culinair toe en laat op een laag vuur 10 minuten sudderen.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Italiaans en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s