Cannellinibonen met Worst

IMG_0423  
IMG_0414  

Ingrediënten (2 personen):

  • 300 gram verse worst
  • 3 el olijfolie
  • 1-2 aubergines
  • 1-2 takjes rozemarijn
  • 2 tl komijnzaad (djinten)
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1-2 rode pepers
  • 3 borrelglazen rode wijn
  • 1 fles tomatensaus
  • 2 blikken cannellinibonen

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de worst in grove stukken en knijp de zijkanten enigszins dicht. Verhit de olie in de pan en braad de worst rondom in 5 minuten.

IMG_0415  

Snijd ondertussen de aubergines in blokjes van ongeveer 2 cm.

IMG_0416 IMG_0417

Ris de naalden van de rozemarijn en snijd deze fijn. Voeg aan de wordt wat olie toe en voeg vervolgens de aubergine, de rozemarijn, de komijn en paprikapoeder toe en bak ongeveer 5 minuten op een hoog vuur. Voeg naar wens de rode pepers toe en schep regelmatig om.

IMG_0418  

Voeg nu de wijn en de tomatensaus toe en schep het mengsel goed om.

IMG_0419  

Schep het mengsel vervolgens in een ovenvast schaal en dek af met aluminiumfolie.

IMG_0420 IMG_0422

Bak in ongeveer 30 minuten in het midden van de oven.

IMG_0424  

Bron: Allerhande

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s