Crunchy yoghurttrifle met bramen en blauwe bessen

IMG_7477

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 bakje bramen (125 gr)
  • 1 bakje blauwe bessen (125 gr)
  • 1 bak Griekse yoghurt (500 ml)
  • 4 granen biscuits, grof verkruimeld
  • 2 el limonade siroop
  • amandelschaafsel

Bereiding:

Houd 32 blauwe bessen apart. Pureer met de staafmixer de bramen, de blauwe bessen en de helft van de yoghurt.

IMG_7478IMG_7480

Verdeel de koekkruimels en de resterend yoghurt over 4 hoge glazen.

IMG_7482IMG_7483

Giet er wat siroop over heen en schenk vervolgens wat van het mengsel er over heen.

IMG_7484IMG_7485

Bestrooi vervolgens met de apart gehouden blauwe bessen en bestrooi tot slot met wat amandelschaafsel.

IMG_7486IMG_7487

IMG_7505

[Bron: Halo, naar eigen idee aangepast]

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Toetjes en taarten en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s