Ingrediënten voor 2 personen:
- krop sla
- aardappelen
- 1 rode paprika
- 1 ui
- spek in blokjes
- 100 gram rosbief
- 2 eieren
Voorbereiding:
Aardappelen schillen en vervolgens koken.
Ui en paprika fijn snijden.
Bereidingswijze:
Spekjes uitbakken, de gesnipperde ui toevoegen en als deze een beetje bruin is de fijn gesneden paprika erbij doen en alles nog 5 min zachtjes bakken.
Pureer de aardappelen
Snijd de gewassen sla en snijd de plakken rosbief in reepjes
Meng nu de sla door de aardappelpuree en meng vervolgens het mengsel van spek, ui en paprika er door heen.
Voeg tot slot de reepjes rosbief er door heen.
Serveertips:
Serveren met een spiegelei per persoon.
Vind ik leuk:
Like Laden...
Gerelateerd
Dit bericht werd geplaatst in
Overigen en getagged met
Sla,
Stamppot. Maak dit favoriet
permalink.