Sla stamppot

IMG_0324  
IMG_0315  

Ingrediënten voor 2 personen:

  • krop sla
  • aardappelen
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • spek in blokjes
  • 100 gram rosbief
  • 2 eieren

Voorbereiding:

Aardappelen schillen en vervolgens koken.

IMG_0318  

Ui en paprika fijn snijden.

IMG_0316  

Bereidingswijze:

Spekjes uitbakken, de gesnipperde ui toevoegen en als deze een beetje bruin is de fijn gesneden paprika erbij doen en alles nog 5 min zachtjes bakken.

IMG_0317 IMG_0320

Pureer de aardappelen

IMG_0322  

Snijd de gewassen sla en snijd de plakken rosbief in reepjes

IMG_0321 IMG_0319

Meng nu de sla door de aardappelpuree en meng vervolgens het mengsel van spek, ui en paprika er door heen.

IMG_0323  

Voeg tot slot de reepjes rosbief er door heen.

Serveertips:

Serveren met een spiegelei per persoon.

IMG_0326  
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s