Ingrediënten (2 personen):
- 250-300 gram varkensvlees in dobbelsteentjes
- 1 el. bloem
- Djahé
- peper
- zout
- kerriepoeder
- Ketjap Manis
- 2 appels
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes en bestrooi vervolgens met peper en zout en tot slot de Djahé.
Bak het vlees in boter bruin.
Voeg nu rijkelijk kerrie toe en vervolgens een flinke scheut ketjap.
Maak nu van een eetlepel bloem en een scheut water een glad papje.
Voeg dit papje nu toe aan het vlees.
Laat op een laag vuur sudderen tot het gaar is.
Schil nu 2 appels en snijd deze in dobbelsteentjes, voeg toe aan het vlees, roer goed om en laat verder sudderen.
Lekker met rijst en sperziebonen of haricots vert.
Variatie: neem kip in plaats van varkensvlees
Vind ik leuk:
Like Laden...
Gerelateerd
Dit bericht werd geplaatst in
Overigen en getagged met
appel,
Haricots Vert,
Kerrie,
Rijst,
Sperciebonen,
Varkensvlees. Maak dit favoriet
permalink.