Zoetzure kip met mango

Ingrediënten (2 personen):

  • 150 gram witte rijst
  • 2-3 el olie
  • 200 gram kip(dij)filet, in kleine blokjes
  • 100 gram sugarsnaps, schoon gemaakt en gehalveerd
  • 100 gram wortel, julienne gesneden
  • 3 bosuitjes, schoon gemaakt en in schuine stukjes gesneden
  • ½ rode peper, in ringen gesneden en gehalveerd
  • ½ mango, geschild en in blokjes
  • flinke scheut (pittige) Sweet Chili saus
  • 30-40 gram cashewnoten, grof gehakt

IMG_4425

Bereiding:

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Verhit de olie in de wok en roerbak de kip voor 3 min.
  3. Voeg de sugarsnaps en de wortel toe en bak voor 3-4 minuten
  4. Bak vervolgens de bosui mee.
  5. Voeg de mango samen met een flinke scheut van de Sweet Chili saus  toe en verwarm nog 1 min. op hoog vuur
  6. Serveer met de rijst en bestrooi met de gehakte cashewnoten

IMG_4426

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Aziatisch en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s