Lasagne Caprese

IMG_3022

Ingrediënten voor 2 personen:

  • Lasagnevellen
  • 2 el mascarpone
  • 200 gr rundergehakt
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 bol mozzarella
  • 1 gedroogd rood pepertje
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • basilicum
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding:

  1. Bak de ui en de knoflook in de olijfolie glazig.
  2. Voeg het gehakt, de tomatenblokjes, en de Italiaanse kruiden toe.
  3. Voeg de mascarpone toe en verkruimel het gedroogde rode pepertje en laat de saus op een zacht vuurtje pruttelen. IMG_3021
  4. Kook de lasagnevellen en bedek hiermee de bodem van een oven- of cakeschaal.
  5. Schep er vervolgens de saus over en bedek met lasagnevellen . Herhaal dit en zorg er voor dat de toplaag uit saus bestaat.
  6. Bedek met de mozzarella en basilicum.
  7. Verwarm de oven voor op 150 graden en bak de lasagne in 15 minuten goudbruin.

IMG_3025

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Italiaans en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s