Groene curry met spinazie en ei

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 130 gram witte rijst
  • 2 hard gekookte eieren
  • 3 el zonnebloemolie
  • ½ rode ui, in ringen
  • 100 gram groen currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • ½ rode paprika in reepjes
  • 150 gram spinazie
  • 30-40 gram cashewnoten, gehakt

IMG_4510

Bereiding:

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de eieren hard
  2. Verhit de olie en bak hierin de ui glazig met de currypasta
  3. Voeg de kokosmelk toe, roer door en laat ca. 5 min. pruttelen op laag vuur
  4. Voeg de paprika en de spinazie toe en laat de spinazie slinkenIMG_4512
  5. Pel de eieren en halveer ze vervolgens
  6. Verdeel de curry over de rijst en leg de eieren er op
  7. Bestrooi met de cashewnoten

IMG_4516

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Aziatisch en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s