Ingrediënten voor 2 personen:
- 130 gram witte rijst
- 2 hard gekookte eieren
- 3 el zonnebloemolie
- ½ rode ui, in ringen
- 100 gram groen currypasta
- 200 ml kokosmelk
- ½ rode paprika in reepjes
- 150 gram spinazie
- 30-40 gram cashewnoten, gehakt
Bereiding:
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de eieren hard
- Verhit de olie en bak hierin de ui glazig met de currypasta
- Voeg de kokosmelk toe, roer door en laat ca. 5 min. pruttelen op laag vuur
- Voeg de paprika en de spinazie toe en laat de spinazie slinken
- Pel de eieren en halveer ze vervolgens
- Verdeel de curry over de rijst en leg de eieren er op
- Bestrooi met de cashewnoten
Dit bericht werd geplaatst in
Aziatisch en getagged met
Kokosmelk,
Paprika,
Rode ui,
Spinazie,
Witte rijst. Maak dit favoriet
permalink.