![]() |
![]() |
Ingrediënten (2-3 personen):
- 250 gram spaghetti
- 4 el olijfolie
- 175 gram ham in reepjes
- 200 gram kastanjechampignons
- 250 gram Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 2 el fijn gesneden peterselie
- 1 rode peper
Voorbereiding:
Snijd de peterselie fijn en snijd de rode peper in dunnen ringetjes.
![]() |
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar.
![]() |
Verhit 2 el. olie in een wokpan en bak de kam in 3 minuten en schep vervolgens op een bord.
![]() |
Doe de rest van de olie in de wokpan, voeg de champignons en de rode peper toe en bak gedurende 3 minuten.
![]() |
![]() |
Voeg nu de room toe en verwarm 1 minuut. Schep vervolgens de ham en de peterselie erdoor.
![]() |
Giet de spaghetti af en roer deze vervolgens door het roommengsel.
![]() |
![]() |
Voeg eventueel naar smaak, geraspte kaas, bijv. Pardano toe.
Lekker met een glas volle rode wijn, zoals een Chianti Classico
Bron: Allerhande, maar naar eigen idee aangepast