Romige spaghetti met krokante ham

IMG_0558
IMG_0549

Ingrediënten (2-3 personen):

  • 250 gram spaghetti
  • 4 el olijfolie
  • 175 gram ham in reepjes
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 250 gram Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 2 el fijn gesneden peterselie
  • 1 rode peper

Voorbereiding:

Snijd de peterselie fijn en snijd de rode peper in dunnen ringetjes.

IMG_0551

Bereiding:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar.

IMG_0553

Verhit 2 el. olie in een wokpan en bak de kam in 3  minuten en schep vervolgens op een bord.

IMG_0550

Doe de rest van de olie in de wokpan, voeg de champignons en de rode peper toe en bak gedurende 3 minuten.

IMG_0552 IMG_0554

Voeg nu de room toe en verwarm 1 minuut. Schep vervolgens de ham en de peterselie erdoor.

IMG_0556

Giet de spaghetti af en roer deze vervolgens door het roommengsel.

IMG_0557
IMG_0558

Voeg eventueel naar smaak, geraspte kaas, bijv. Pardano toe.

Lekker met een glas volle rode wijn, zoals een Chianti Classico

Bron: Allerhande, maar naar eigen idee aangepast

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Italiaans en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s