Paprikasoep met rundvlees en kidneybonen

IMG_4054

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 el olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1-2 rode paprika’s, in kleine blokjes
  • 1-2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl djinten
  • 1-2 gedroogde rode pepertjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 pot runderbouillon met vlees
  • 1 runderbouillonblokje
  • 25-30 gram mie, verkruimeld
  • 1 blikje kidneybonen, uitgelekt

Bereiding:

  1. Verwarm de olie in een pan en fruit de ui op laag vuur in ca. 5 minuten lichtbruin
  2. Voeg paprika, knoflook en kruiden toe en roerbak een paar minuten
  3. Voeg de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe en bak nog een paar minuten.
  4. Neem een paar lepels van de soep en pureer deze met de staafmixer en doe dan terug in de pan.
  5. Voeg nu bouillon met vlees 250 ml water, het bouillonblokje, de verkruimelde mie en de kidneybonen toe.
  6. Breng de soep weer aan de kook en laat op lage stand ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Paprikasoep met rundvlees en kidneybonen

  1. jeannineduijker zegt:

    Heerlijk

    Verzonden vanaf Samsung-tablet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s