Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 rode paprika
- 2-3 verse tomaten
- 2 blikken gepelde tomaten
- teentje knoflook
- 1-2 uien
- bouillonblokje
- 250 gram gehaktballetjes
- gedroogde rode peper
- 2-3 el olijfolie
- Italiaanse kruiden
Bereiding:
Snijd de paprika en de verse tomaat in kleine stukjes en snipper de knoflook en de uien.
Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de knoflook en de uien op een laag vuur tot ze glazig zijn.
Voeg de paprika toe en dan de gesneden verse tomaten.
Voeg naar smaak Italiaanse kruiden toe en tot slot de blikjes gepelde tomaten.
Maak de gepelde tomaten klein en voeg vervolgens de gehaktballetjes toe.
Zet het vuur laag en laat de soep ongeveer 10 minuten staan.
Je kunt het als voorgerecht eten, maar ook als maaltijd met bijvoorbeeld een stokbroodje er bij.
Ik zie bij de ingrediënten geen paprika staan???
Ellen, het staat er wel (1 rode paprika); misschien moet je de pagina vernieuwen om de cache te legen?