Spaghetti met spinaziegehakt

IMG_4066

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 gram rundergehakt
  • 200-250 gram bladspinazie uit de diepvries
  • 2 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 1-2 gedroogde rode pepertjes
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 ei
  • 1 beschuit
  • 1 pakje tomatensaus (300 ml)
  • 150-200 gram spaghetti

Bereiding:

  1. Meng in een kom het gehakt, de spinazie, knoflook, Italiaanse kruiden, ei en beschuit en voeg eventueel naar smaak peper en zout toe. Maak er vervolgens 12-14 balletjes van.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 minuten rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en voeg de gedroogde rode pepertjes en Italiaanse kruiden toe en laat geheel nog 10 minuten op laag vuur sudderen.
  3. Kook de paste volgens de gebruiksaanwijzing en roer deze na het afgieten door de saus heen.

IMG_4067

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Italiaans en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s