
Ingrediënten voor 2 personen:
- 200 gram rundergehakt
- 200-250 gram bladspinazie uit de diepvries
- 2 teentjes knoflook, fijn gesneden
- 1-2 gedroogde rode pepertjes
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 ei
- 1 beschuit
- 1 pakje tomatensaus (300 ml)
- 150-200 gram spaghetti
Bereiding:
- Meng in een kom het gehakt, de spinazie, knoflook, Italiaanse kruiden, ei en beschuit en voeg eventueel naar smaak peper en zout toe. Maak er vervolgens 12-14 balletjes van.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 minuten rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en voeg de gedroogde rode pepertjes en Italiaanse kruiden toe en laat geheel nog 10 minuten op laag vuur sudderen.
- Kook de paste volgens de gebruiksaanwijzing en roer deze na het afgieten door de saus heen.

Vind ik leuk:
Like Laden...
Gerelateerd