Ritja Ritja

IMG_0667  
IMG_0649  

Ingrediënten:

  • 300-400 gram varkensvlees
  • tomatenketchup
  • 2 uien
  • 1-2 tenen knoflook
  • 1 tl. sereh
  • 1-2 tl. djahé
  • 1 blikje tomatenpuree
  • sambal
  • bouillonblokje
  • olie

Bereiding:

Snijd het varkensvlees in blokjes en fruit deze in 6 el. olie.

IMG_0657 IMG_0658

Snij de uien en de knoflook.

IMG_0659  

Na ongeveer 5 minuten de overige ingrediënten toevoegen.

IMG_0660 IMG_0661

Voeg nu de tomatenpuree en de ketchup toe en roer goed door elkaar.

IMG_0665  

Laat vervolgens met de deksel op pan, zachtjes garen.

IMG_0667  

Lekker met witte rijst en Orak-arik.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Aziatisch en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s