Assinan

IMG_5637

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1/4 komkommer, geschild, in dunnen plakjes
  • 125 gram spitskool, gesneden
  • 1/2 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 100 gram taugé
  • 175 ml azijn
  • 2-3 el pindakaas
  • suiker

Bereiding:

  1. Snijd de plakjes komkommer in vieren
  2. Meng alle groenten en taugé goed door elkaar
  3. Voeg de azijn bij de pindakaas en roer goed door elkaar tot gladde saus; voeg eventueel een schepje suiker toe

IMG_5641

4.   Giet de dressing over de groenten

IMG_5642

Lekker met rendang en witte rijst.

IMG_5644

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Aziatisch en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s