Ingrediënten (2 personen):
- 130-150 gram spaghetti in tweeën gebroken
- 1 kippendij in stukjes
- 2 Tex-mex worstjes in plakjes
- 1/2 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 gele paprika in dobbelsteentjes
- 1/2 rode paprika in dobbelsteentjes
- 2 roma tomaatjes
- 1 rode peper
- 1/2 bolletje mozzarella
- 100 gram champignons in plakjes
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 2 kopjes kippenbouillon
- scheutje kookroom
- 2 tl cajun kruiden
- olijfolie
Bereiding:
- Bestrooi de kippendij met cajunkruiden en bak deze in een braadpan samen met de worstjes in een beetje olie. Als het gaar is haal je het uit de pan en snijd de kip en de worstjes in plakjes en leg vervolgens terzijde.
- Snijd de knoflook, de ui, de paprika en de rode peper en bak deze in de olie.
- Snijd de champignons en de tomaatjes en voeg vervolgens toe.
- Voeg nu de kip en de worstjes toe en bestrooi het geheel met cajun kruiden.
- Breek de spaghetti door midden, voeg de kippenbouillon toe en roer door mengsel heen.
- Doe de deksel op de pan en laat het geheel zachtjes gaar worden.
- Voeg als het gaar is een scheutje kookroom en zout naar smaak toe. Verkruimel de mozzarella en rasp de Parmezaanse kaas er boven. Roer vervolgens goed door.
[Bron: Pinterest en naar eigen idee aangepast]