Ingrediënten (2 personen):
- 500 gram kipfilet
- 5-6 tortilla’s
- 1 zakje Fajita Mix
- 1 klein bekertje zure room
- 1 klein blikje kidney bonen
- 1 ui
- 1 potje Hot Salsa
- (geraspte) kaas
- 1 tl. kaneel
- olijfolie
Voorbereiding:
Snipper de ui en de knoflook en snijd de rode peper in dunne ringetjes. Snijd vervolgens de kipfilet in dobbelsteentjes.
Bereiding:
Doe een scheut(je) olie in een braadpan of wadjan en bak hierin de knoflook en de ui, tot de ui glazig is. Voeg vervolgens de rode peper toe.
Voeg nu de gesneden kip toe en bak deze goudbruin.
Voeg nu ongeveer de helft van de Hot Salsa toe en roer goed om. Voeg nu de kidney bonen toe.
Doe er vervolgens een tl. kaneel bij en roer goed om. Voeg eventueel wat water toe en laat op zacht vuur ongeveer 5 minuten pruttelen.
Neem nu een tortilla en schep daar een deel van de kip op en rol deze vervolgens op.
Leg de tortilla’s in een ovenvast schaal en bestrijk met het restant van de Hot Salsa.
Breng nu de zure room aan en smeer deze met de achterkant van een lepel egaal over de tortilla’s en bestrooi vervolgens rijkelijk met (geraspte) kaas.
Laat de tortilla’s nu in de voorverwarmde oven, op 175 graden, ongeveer 15 minuten garen.
Serveertip: lekker met frisse salade en een ijskoud (Mexicaans) biertje
Vind ik leuk:
Like Laden...
Gerelateerd
Dit bericht werd geplaatst in
Mexicaans en getagged met
Kaas,
Kip,
Tortilla's,
Zure Room. Maak dit favoriet
permalink.