Knoflookboter

IMG_5954  

Ingredienten:

  • Pakje roomboter
  • Knoflook naar eigen smaak
  • Peper en zout
  • Citroensap

Voorbereiding:

Zorg dat de boter op kamertemperatuur is, zodat deze makkelijk met een vork te bewerken is.

Bereiding:

Pers de knoflook boven de boter en prak vervolgens goed de boter door elkaar. Voeg peper en zout toe en een paar druppels citroensap.

IMG_5955  

Prak vervolgens door elkaar en voeg wat geknipte bieslook toe. Strijk nu het geheel glad en laat de boter, bedekt met plasticfolie, in de ijskast opstijven.

IMG_5956  

Haal de boter een kwartier voor gebruik uit de ijskast, zodat deze smeerbaar is

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s