Pittige pasta met ham, tomaat en champignons

Ingrediënten (2 personen):

  • 125 gram ham blokjes
  • bakje kerstomaatjes
  • blikje tomaat in blokjes
  • 150 gram champignons
  • 1 rode ui
  • 2 of 3 teentjes knoflook
  • Italiaanse kruiden
  • gedroogde rode pepertjes
  • olijfolie

Bereiding:

Snijd de knoflook fijn en bak deze even in de olie

IMG_6519_thumb  

Snijd de ui fijn en voeg deze toe.

IMG_6520_thumb  

Voeg vervolgens de hamblokjes toe.

IMG_6521_thumb  

Voeg nu de tomaat blokjes toe en knijp naar smaak een aantal gedroogde rode pepertjes fijn (daarna niet met je vingers aan je ogen komen!) en voeg deze toe.

IMG_6522_thumb IMG_6523_thumb[1]

Laat even inkoken op zacht vuur en voeg de grof gesneden champignons toe.

IMG_6524_thumb  

Halveer de trostomaatjes en laat deze nog even mee pruttelen, zodat ze beetgaar blijven.

IMG_6526_thumb  

Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op het pak en voeg  deze als laatste toe en schep het geheel goed door.

IMG_6527_thumb[1]

Heerlijk met een glas Chianti

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s