Ingrediënten (2 personen):
- 300 gram gehakt
- 1 blik Kidney bonen (uitgelekt 250 gram)
- 1 blikje mais (uitgelekt 150 gram)
- 1 rode ui
- 2-3 tenen knoflook, geperst
- 1 rode puntpaprika, in dunne reepjes
- 25o gram champignons, in kwarten
- tabasco
- 1-2 rode pepers
- 1 zakje burritomix (40 gram)
- 1 zak bugles (50 gram)
- 150 gram jong belegen kaas
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereiding:
Verhit de wok en fruit de ui en de knoflook 2 minuten op een laag vuur.
Voeg het gehakt toe en bak het met een vork rul.
Voeg de paprika en de champignons toe en bak enkele minuten op een hoog vuur.
Voeg nu de burritokruiden, de tabasco en de gesneden rode peper toe en roer om.
Voeg nu de bonen en de mais toe en schep goed om.
Schep het mengsel in een ovenschaal en strijk de bovenkant glad.
Verkruimel de bugles en verdeel deze gelijkmatig over het gehakt.
Strooi nu de kaas erover en zet de schaal in het midden van de oven.
Laat de kaas in 5-10 minuten smelten.
Bron: C1000 (Gehaktschotel), maar naar eigen smaak aangepast
Vind ik leuk:
Like Laden...
Gerelateerd
Dit bericht werd geplaatst in
Mexicaans en getagged met
Mexicaans; Bonen; Kaas; Bugles; Champignons. Maak dit favoriet
permalink.