Soe-oen Oedang (Laksa met garnalen)

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 kleine uit, fijn gesneden
  • 3 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 2 el olie
  • 130 gr grote garnalen, gepeld en gehalveerd
  • 3 kopjes kippenbouillon
  • 2 eieren
  • ½ aubergine in kleine dobbelsteentjes
  • peper, zout en sambal naar smaak
  • 125 gr dunne mihoen

Voorbereiding:

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat vervolgens uitlekken.

Bereiding:

  1. Fruit de ui en knoflook in de olie.
  2. Voeg de garnalen, kippenbouillon, sambal, peper en zout toe en kook voor ongeveer 5 min.
  3. Klop de eieren door de hete saus en blijf ongeveer 10 min. doorroeren.
  4. Voeg de mihoen toe, kok 5 minuten door en roer goed door elkaar

IMG_7702

Dit bericht werd geplaatst in Aziatisch en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.