Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 pot Patak’s 2-step Curry Jalfrezi (360 gr)
- olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 grote teen knoflook, fijn gehakt
- 300 gr kippendijfilet, gesneden
- 6-7 trostomaten
- 1 rode en 1 groene paprika, gesneden
- fijn gehakte koriander
- peper en zou naar smaak
- gedroogd rood pepertje
- 100 ml magere yoghurt
Voorbereiding:
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika en tomaat in stukjes.
Bereiding:
Verhit de olie en fruit de ui, de knoflook en 1/3 van de curry-pasta ongeveer 1 min. Schep de gesneden kip er doorheen en voeg weer 1/3 van de curry-pasta toe. Bak de kip ongeveer 3 min. op matig vuur.
Voeg de paprika, tomaten en de currypoeder toe en bak nog 2 min.
Voeg het restant van de curry-pasta toe en stoof de kip afgedekt voor ongeveer 15 min. zachtjes gaar.
Schep de rijst op een bord en verdeel de curry er over. Bestrooi met koriander en serveer met de yoghurt.
[Bron: Halo, naar eigen smaak aangepast]