Geroosterd brood met kidneybonen, avocado en salami

IMG_3127

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 gram kleine rode Kidneybonen
  • 1 middelgrote ui, in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 100 gram salami in dobbelsteentjes gesneden
  • 1 grote avocado, in dunne plakjes gesneden
  • 4 sneetjes grof bruin brood
  • citroensap
  • olijfolie
  • peper en zout
  • hete saus, bijv. tabasco

Bereiding:

  1. Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan
  2. Bak de uienringen goudbruin en voeg op het laatste moment de gesneden knoflook toe en laat nog een minuutje mee bakken
  3. Voeg nu de dobbelsteentjes salami toe en voeg vervolgens de Kidneybonen toe
  4. Voeg naar smaak peper en zout toe en roer het geheel goed door elkaar
  5. Rooster de sneetjes brood, beleg deze met plakjes avocado en besprenkel met citroensap
  6. Verdeel nu het bonenmengsel over de avocado en voeg eventueel tabasco of andere hete saus toe

[Bron: advertentie van Hak, naar eigen idee aangepast]

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s