Romige quiche met champignons, rode ui en katenspek

IMG_1886

Ingrediënten (2 personen):

  • 4-5 plakjes bladerdeeg
  • 1 rode ui in ringen
  • 75-100 gram champignons in plakjes
  • 50 gram katenspek
  • 75-100 gram kaas in blokjes
  • 1-2 eieren
  • 75 ml slagroom

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180º C
  2. Beleg de bodem en rand van een kleine bakvorm met bladerdeeg en snijd overtollig deeg weg
  3. Klop de eieren en de slagroom los en schenk het vervolgens over de bodem van de bakvorm
  4. Verdeel de rode ui en de champignons er over
  5. Leg de blokjes kaas er op en tot slot de plakjes katenspek
  6. Bak de quiche in voorverwarmde oven in 20-25 minuten lichtbruin en gaar
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s