Gumba ‘al cartoccio’

IMG_9445

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 100 gram mais
  • 100 gram kidneybonen
  • 100 gram sperziebonen
  • 1 rode peper
  • 200 gram grote garnalen (gepeld, zonder kop)
  • 50 gram salami
  • 1 bosje peterselie
  • 1 tl paprikapoeder
  • zout en peper
  • 2 el boter

Bereiding:

Smelt de boter. Was de peterselie, schud goed droog en pluk de blaadjes van de takjes. Snijd de salami in stukjes en snijd de rode peper in ringen.

IMG_9447

Meng nu alle ingrediënten en voeg naar smaak, peper en zout toe en bestrooi rijkelijk met paprikapoeder.

IMG_9449IMG_9448

Verdeel het mengsel over een of twee stukken bakpapier en vouw het dicht. Vouw de randen strak om.

IMG_9450IMG_9451

Als je de oven gebruikt, deze voorverwarmen (elektrisch: 200° C, hetelucht: 175° C, gas: stand 3), de pakketjes er op leggen en daarna ca. 25 minuten bakken.

Gebruik je, zoals wij, de Philips Airfryer, 3 minuten voorverwarmen op 180° C. Daarna 18 minuten op 180° C verwarmen.

IMG_9452IMG_9453

Lekker met rijst of met pasta (vongole, spirelli of vergelijkbaar).

IMG_9454IMG_9456

IMG_9455

Oorspronkelijke recept in Foodies, mei 2015 en naar eigen idee bewerkt

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s