Spaghetti Avocado Carbonara

IMG_4413

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 150 gram spaghetti
  • 2 teentjes knoflook, gesneden
  • 1 gedroogd rood pepertje
  • 60 gram spekreepjes
  • 1 rijpe avocado
  • 40 gram Parmezaanse kaas, geschaafd
  • peper en eventueel zout

Bereiding:

  1. Kook de spaghetti beetgaar, snijd de knoflook in kleine stukjes. Bak in een droge koekenpan de spekreepjes in 8 min. goudbruin, voeg de knoflook en het gedroogde pepertje toe en laat minuutje meebakken.
  2. Rasp de Parmezaanse kaas. Schil de avocado, haal de pit er uit en snijd in stukjes. Doe de helft van de kaas en de stukjes avocado in een mengbeker, voeg wat kookvocht toe en pureer met de staafmixer tot een gladde puree.
  3. Doe de pasta bij de spekreepjes en voeg de avocadopuree toe. Schep goed door elkaar. Bestrooi eventueel met peper en voeg tot slot het restant van de Parmezaanse kaas toe.

IMG_4414

[Bron: Allerhande, januari 2017 en naar eigen idee aangepast]

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Italiaans en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s