Ingrediënten voor 2 personen:
- 300 gram kipfilet
- 1 theelepel cajunkruiden
- olijfolie
- 1 (rode) ui
- teentje(s) knoflook
- 200 gram Mexicaanse roerbakgroenten
- zakje mix voor Chili Con Carne
- 1 pot witte bonen in tomatensaus
- 2 of 3 tomaten
- rood pepertje
- peper
- zout
Voorbereiding:
Snij de kipfilet in blokjes en bestrooi met de cajunkruiden.
![]() |
Snij de tomaat in blokjes, snipper de ui, snij de rode peper in reepjes en hak de knoflook fijn.
![]() |
Bereiding:
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een ruime hapjes- of braadpan en bak de ui, de knoflook en de rode peper 2 minuten op een laag vuur.
![]() |
Voeg de blokjes kipfilet en de groenten toe en roerbak dit in circa 5 minuten beetgaar.
![]() |
![]() |
Voeg het zakje mix voor Chili Con Carne toe en indien nodig, wat water en breng het geheel al roerend aan de kook.
![]() |
Voeg de witte bonen in tomatensaus toe en breng op een middelhoog vuur al roerend aan de kook, voeg daarna de blokjes tomaat toe en laat het nog 2 minuten nagaren op een laag vuur.
![]() |
![]() |
Breng op smaak met peper en zout.
Bron: C1000