Ei en mortadella gevuld brood

IMG_2899  

Ingrediënten:

  • 2 boterhammen
  • 1 plak mortadella
  • 1 ei
  • geraspte kaas
  • bosui in ringetjes
  • tomatenketchup
  • peper
  • zout

Haal m.b.v. bijv. een kopje, een rondje uit een boterham.

IMG_2958 IMG_2959

Leg op een boterham een plak mortadella en leg hierop de boterham met het gat erin.

IMG_2960 IMG_2961

Breek een ei boven het brood, zodat het gat gevuld wordt. Strooi vervolgens wat geraspte kaas er over.

IMG_2962 IMG_2963

Verwarm nu ongeveer 85 seconden in de magnetron op 700 W.

Voeg naar eigen smaak ketchup, peper en zout toe en bestrooi met bosuitjes.

IMG_2899  

TIP: neem in plaats van mortadella een plak ham

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overigen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s